Puchar Wojciecha

30 kwietnia 2014 r. w Klubie Sportowym Dwór Grunwaldzkim odbyły się zawody „Puchar Wojciecha”, w których brali udział członkowie i sympatycy sekcji.

W konkurencji pistolet sportowy 20 strzałów II miejsce zajął Marek Suchowiecki uzyskując łącznie 174 punkty. Na 5 pozycji uplasował się Mikołaj Kondej z 163 punktami. W konkurencji pistolet centralnego zapłonu 20 strzałów wystąpił Karol Nowacki, który zajął 8 miejsce ze 137 punktami.

Zaszufladkowano do kategorii Bez kategorii | Tagi:

Spotkanie na Lizawce

27 kwietnia 2014 r. członkowie Stowarzyszenia uczestniczyli w zorganizowanym wspólnie z PSSiKB spotkaniu na strzelnicy myśliwskiej na tzw. Lizawce. Spotkanie było okazją do  zapoznania się ze zgromadzonymi przez zebranych egzemplarzami broni palnej, rozmów o strzelectwie i kolekcjonerstwie, a także postrzelania z broni pod okiem instruktora strzelectwa.

Kilka zdjęć ze spotkania zamieszczamy poniżej:

IMG-20140427-00039 IMG-20140427-00041 IMG-20140427-00042 IMG-20140427-00043 IMG-20140427-00044

Przegląd Prawniczy, Ekonomiczny i Społeczny 1/2014

Na stronie Przeglądu Prawniczego, Ekonomicznego i Społecznego ukazały się artykuły opublikowane w numerze 1/2014.

Przegląd Prawniczy, Ekonomiczny i Społeczny to czasopismo skupiające najciekawsze artykuły z prawa, ekonomii i nauk społecznych.

Czasopismo wydawane jest kwartalnie i ukazuje się zarówno w formie papierowej jak i elektronicznej. Numery dystrybuowane są do zaprzyjaźnionych bibliotek i instytucji naukowych nieodpłatnie.

Przegląd Prawniczy, Ekonomiczny i Społeczny znajduje się na liście czasopism punktowanych, jest też indeksowany w ramach CEEOLu, bazy AMUR oraz Index Coppernicus.

Puchar Wojciecha – otwarte zawody strzeleckie

W weekend po świętach Wielkanocnych, 26 kwietnia 2014 r. klub Dwór Grunwaldzki organizuje otwarte zawody strzeleckie „Puchar Wojciecha”.

Konkurencje obejmują:

• Pistolet sportowy (20 strzałów)
  • Pistolet centralnego zapłonu (20 strzałów)
  • Karabin Pneumatyczny (20 strzałów)

Serdecznie zapraszamy do uczestnictwa w zawodach naszych członków i sympatyków!